perjantai 20. lokakuuta 2017

Perhe-esittely: Michael, Saade, Wentz, Zelmerlöw, osa 1: Lulun kolmas mieli

Yo, nyt päästäänkin sitten lukemaan mielenkiinnolla upeista julkkismiehistä, jihuu jee!


Neljä julkkismiestä: (vasemmalta oikealle) Pete Wentz, Måns Zelmerlöw, Eric Saade ja George Michael päätyivät muuttamaan yhdessä Stadin jättitaloon. Aiemmin musiikkia työkseen tehneet miehet kaipaavat nyt uudenlaista suuntaa elämälleen. (Vaikka simit perustuvat oikeisiin ihmisiin, tämä tarina on täysin fiktiivinen.)

Salaperäinen mammonatavoitteinen Eric Saade ei puhu työkuvioistaan tai pahemmin edes itsestään. Kuka tämä mies oikein on? Se kuitenkin tiedetään, että Eric on tapaillut Mira Eläintä.

Måns Zelmerlöw jakaa vuoteensa Messi-koiransa kanssa. Hän on hyvin eläinrakas, minkä vuoksi häntä kiinnostaa tehdä tuttavuutta enemmän eläinten kuin simien kanssa.

Romantiikkatavoitteinen George Michael on naisten mieleen. Hurmailun lisäksi Georgen vahvuuksiin kuuluu laulaminen ja ruoanlaitto.

Pete Wentz on aina vähän alakuloinen. Hänestä tuntuu, että elämä on vaikeaa ja että menestyäkseen täytyy kärsiä. Hän haaveileekin olevansa joskus lakiuran huipulla. Mutta miten pomo suhtautuu Peten vaihteleviin mielialoihin?

Georgella ja naapurin Lulu Bilehileellä oli pientä säpinää, ja nainen vierailikin ahkerasti miesten talossa. George lauloi Lululle ja Lulu opetti Georgelle tanssimista. Heillä oli huippuhauskaa toistensa kanssa, sillä heidän elämänasenteensa olivat samanlaiset.

Lulu kutsui Georgen aina toisinaan Stadin yhteisötonteille bilettämään. Heidän vakiopaikkansa oli "Lulun kolmas mieli". Samalla oli kätevää tutustua Lulun naisystäviin, mutta George oli onnellinen Lulun kanssa ja oli uskollinen tosi rakkaudelleen.

George rakasti erityiskohtelua eli punaisilla matoilla kävelemistä ja hienoilla autoilla ajamista. Julkkikset olivat ostaneet yhteisen ylikalliin auton, jolla kukin sai ajaa vuorollaan ja saada simien päät kääntymään.

Lulu oli varsin ihastunut Georgeen ja toi tälle aina ruusukimppuja kiitokseksi täydellisistä treffeistä. Vaikka George olikin pihalla, ei Lulu tohtinut viedä kimppua suoraan miehelle, vaan hän kuljetti sen takapihan ovelle.

Ericin huoneeseen sijoitettu yhteinen tietokone oli ahkerassa käytössä, kun kukin kävi vuorollaan etsimässä töitä. Tällä kertaa Peteä onnisti, ja hän onnistui löytämään lakialalta töitä! Pete uskoi menestyvänsä uralla.

Månsia ei työnteko kiinnostanut. Hän oli silti ottanut tavaksi käydä yhteisötonteilla koiransa Messin kanssa metsästämässä muita eläinystäviä, mutta rupatteli hän simienkin kanssa. Månsin grillaamat hodarit kelpasivat Messillekin ruoaksi, hyviä nakkeja. Måns joutuikin usein syömään yksin, sillä Messin kuolaamat ruoat eivät simejä houkutelleet.

Välillä oli ajanjaksoja, kun Ericin "tyttöystävästä" Mirasta ei kuulunut mitään, minkä vuoksi yksinäisyydestä kärsivä Eric päätti mennä ilman lupaa nukkumaan toisen ruotsalaisen Månsin viereen. Oli siinä Månsilla ihmettelemistä aamulla.

Ennen töihin lähtemistä Pete päätti viettää luksusaamun vaahtokylvyn merkeissä. Oli mukava ottaa rennosti ennen vakaviin lakiasioihin perehtymistä. Kuplat lentelivät ja poksahtelivat mukavasti.

Juustoleipiin hullaantunut George oli oikea kotirouva aamutakissaan. Hänestä oli hauskaa piristää muita perheenjäseniä ja tarjota heille ruokaa. Ruoanlaitosta innostunut George harkitsi vakavasti ravintola-alalle pyrkimistä, mutta työtilanne oli kehno.

Måns puolestaan oli löytänyt urheilusta mieluisan harrastuksen, ja hän kävi silloin tällöin heittelemässä pari koria takapihalla. Måns piti innoissaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa käyttämäänsä tanssipukua urheillessa.

Urheilu oli hyvin kiinnostavaa. Måns harrastikin koriksen lisäksi jalkapalloa ja talvisin hiihtämistä, mikä oli mahdottoman hauskaa tekemistä. Rehkimisen sijaan oli välillä mukava vain istua lukemaan jännittäviä urheilujuttuja.

Koska Måns ja Eric tulivat niin hyvin toimeen, jäivät George ja Pete välillä hiukan ulkopuolisiksi. Niinpä he ottivat tavaksi laulaa yhdessä työpäivien ja vahvistaa näin suhdettaan. Laulaminen oli myös oiva tapa karistaa työpäivän murheet. Eteenkin Pete oli alakuloinen töissä.

Eräänä iltana Georgen elämässä tapahtui jotain järisyttävää. Hän löysi rakkaan Lulunsa Stadista toisen miehen tai paremminkin papan kanssa treffeillä. George ei voinut ymmärtää, miksi Lulu oli tehnyt hänelle näin.

Petelläkin oli omat ikävyytensä työn kanssa. Hän teki jatkuvasti huonoja valintoja töissä, minkä vuoksi hänet oli tänään alennettu. Pete olisi kaivannut juttuseuraa tuomaan iloa tylsään hetkeen, mutta kun hän meni vastaamaan pirisevään puhelimeen, sieltäkin soitteli vain Karo Månsille.
- Kyllä Måns ehtii puhelimeen.

- Milloinkas ne Mitterin pennut syntyvät? Måns kysäisi aivan ensimmäisenä tultuaan puhelimeen.
- Ööh kröhöm... Siinä saattaa mennä vielä hetki, Karo takelteli.
- No ollaan sitten yhteyksissä kun pennut syntyvät, hei hei! Måns lopetti puhelun pirteästi.
Mukavaa että ystävät tukivat hänen elämäntavoitteensa toteutumista.

Lulun jälkeen George oli alkanut tavata monia naisia yhtäaikaisesti. Hän kaipasi jotain täytettä menetetyn rakkautensa tilalle, mutta Lulua ei kuka tahansa voinut korvata. George flirttaili niin Niina Terhakaisen kuin siivooja-Katrin kanssa. Hän oli tavannut Toni Lorulan pitämällä retkellä mukavia naisia.

George sai suostuteltua Katrin jäämään yöksi, ja niin hän johdatti naisen suureen makuuhuoneeseensa. George saattoi silmät sulkiessaan kuvitella Lulun vierelleen, mutta aina aamulla hän joutui havahtumaan karuun tosiasiaan, ettei Lulu ollut enää osallinen hänen elämäänsä. Katri puolestaan haaveili kihloista Georgen kanssa, mutta jostain syystä miehet eivät koskaan kosineet häntä.

Pääseekö George ikinä Lulun yli? Mikä piristäisi Peteä? Missä Eric on?

♦ Fiku & Kasa

2 kommenttia:

  1. Uu, julkkissimit ovat aina hauskoja! :D Hoksaan vasta nyt yhteyden Lulu Bilehileen nimen ja tuon Lulun kolmas mieli -bilepaikan välillä. Ja eikös tuo Lulun kolmas mieli ole joku tosi vanha suomalainen biisi? :o
    Taisi ennemminkin olla Lulun kolmas mies jos Georgelta kysytään... Katri ei taida innostua kun Georgekaan ei ollut innostunut hänestä sen syvemmin.
    Messi-koira oli hauska lisä osaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat totta tosiaan hauskoja, varsinkin kun heitä on neljä yhtä aikaa paikalla! Hyvin keksitty! Oo, en ole ollut tietoinen tuosta vanhasta suomalaisesta biisistä, mutta nyt kyllä olisin utelias kuulemaan sen. .-D Kyllä tuon Lulun petos sekoittikin kaiken, eikä kukaan tunnu olevan onnellinen parisuhteessaan. .-( Olisi kyllä kiva jos edes kerran Katrille löytyisi hänelle sopiva mies. Hän on aina jäänyt pelissämme romantiikkatavoitteisten pompoteltavaksi. .-( Messi on ihana. .--> Kiitos hienosta ja viisaasta kommentistasi! <3

      Poista